skip to Main Content

Needles4all is bekend om de verkoop van oude(re) materialen voor Goudborduren: bouillion, cantille, pailetten,  Japans Goud etc. Maar we verkopen ook Appleton Crewel Wol en het tijdschrift Haft Richelieu. Onderaan de pagina vindt u onze artikelen en de TAA-shop!

Needles4all heeft nu een ‘shop-in-shop’!
De winkel van Tesselschade, afdeling Amsterdam, is sinds half maart gesloten vanwege Corona.
Needles4all biedt hulp: TAA heeft haar eigen afdeling gekregen in onze webwinkel. Een ‘shop-in-shop’.
Op deze pagina vindt u een uitgebreidere toelichting over de samenwerking.
U bestelt de artikelen van TAA op dezelfde manier als de artikelen van Needles4all.
Bij ‘Bestelinformatie‘ vindt u uitgebreide informatie.
Let wel op de verzendkosten! Die zijn, net als bij Needles4all, € 2,50 voor een bestelling binnen Nederland. Maar grotere artikelen uit de TAA collectie worden per pakketpost verzonden, daarvoor wordt € 7,25 gerekend. Dit staat altijd duidelijk vermeld bij de omschrijving en u ziet het terug bij het afrekenen!

Bestellen?
De levering is onder vooruitbetaling. De verzendkosten zijn € 2,50 of € 7,25 per bestelling.
Uitgebreide bestelinformatie vindt u hieronder onder de knop.

Tesselschade-Arbeid Adelt is de oudste algemene vrouwenvereniging van Nederland. Eén van de doelstellingen is het ondersteunen van studerende vrouwen op weg naar hun economische zelfstandigheid. Studentes van het WO, HBO en MBO kunnen een tegemoetkoming in de studiekosten ontvangen.

Een tweede doelstelling van de vereniging is het behoud van handwerktechnieken. De landelijke bibliotheek van patronen en instructiemateriaal is gehuisvest in het pand van de vereniging van Amsterdam en is beschikbaar voor inzage (geen uitleen). Kopiëren is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Daarnaast worden er workshops en een maandelijks handwerkcafé georganiseerd.

In de winkel aan het Leidseplein zijn handgemaakte artikelen te koop die gemaakt zijn door de vele handwerksters die hiervoor een kleine vergoeding ontvangen. Sinds de Coronatijd is de winkel in Amsterdam gesloten. Stichting Needles4all heeft met ons een tijdelijke samenwerking opgestart. Het is nu ook mogelijk om onze handgemaakte artikelen in de webshop van Needles4all te bestellen.
De shop wordt op dit moment gevuld, dagelijks komen er meer artikelen bij!

Dankzij vele donateurs met een donatie, gift of legaat en met de opbrengst uit de winkel, kunnen wij vele studentes ondersteunen. Meer informatie over Tesselschade Arbeid Adelt vindt u op onze website .

Back To Top
X