Ga naar hoofdinhoud

In de webwinkel zijn momenteel twee verkooppunten ingericht.

Needles4all
Ineke Siewertsen verkoopt hier oude(re) materialen voor Goudborduren: bouillion, cantille, pailletten,  Japans Goud etc.
De borduurwol ‘Appleton Crewel Wool’ zit in het assortiment.  Ook het Poolse Richelieu tijdschrift ‘Haft Richelieu’ is nog steeds te koop.

Atelier ‘De Zijdeur’
Deze afdeling is opgericht om de artikelen van Atelier ‘De Zijdeur’ meer bekendheid te geven. Sabine beschildert met de hand bestaand porselein en aardewerk met eigen ontwerpen en nageschilderde afbeeldingen. U bestelt en betaalt hier, in de webwinkel ‘Needles4all’, het gewenste artikel. Daarna stuurt Ineke uw bestelling door naar Atelier ‘De Zijdeur’.  Sabine neemt, indien nodig, contact met u op en levert aan u het gewenste artikel.

Bestellen?
Helaas heb ik met ingang van 25 januari 2024 de verzendkosten moeten verhogen. De tarieven van een envelop tot 50 gram zijn vanaf 1 januari 2024 met 8% verhoogd door PostNL. De tarieven van een envelop tussen de 50 en 100 gram zijn zelfs met 83% gestegen!  Een envelop met een paar strengetjes wol of een paar zakjes goud komt al snel boven de 50 gram. De portikosten die ik dan moet betalen zijn € 3,70. Daarom heb ik de bijdrage in de verzendkosten verhoogd van € 2,50 naar € 3,00 Ik hoop op uw begrip.

De levering is onder vooruitbetaling. De verzendkosten zijn € 3,00 per bestelling (Nederland).
Maar let op! De artikelen van De Zijdeur worden vanwege hun formaat meestal als pakket verzonden. De verzendkosten zijn in dat geval € 7,00 per bestelling.

LET OP: Het bankrekeningnummer om te betalen is gewijzigd! U betaalt vanaf nu op bankrekeningnummer NL13 ABNA 0118 5154 11, t.n.v. W.A. Siewertsen.

Uitgebreide bestelinformatie vindt u hier.

Back To Top